Skip to main content

NATUSAN® Mild Care

Holder babyens hud myk og glatt

3a_4.jpg

NATUSAN® Mild Care Top-To-ToeTM Wash

Mild, flytende baby såpe for rengjøring av babyens hud og hår, fra topp til tå. Egnet til bruk under bad eller dusjtid. Flasken har en praktisk pumpe for enkel håndtering. Vårt produkt har NO MORE TEARS® formelen som innebærer at babysåpen er like mild mot øynene som rent vann.

3b_4.jpg

NATUSAN® Mild Care Shampoo

Mild babysjampo for skånsom vask av babyens hår og hodebunn, noe som også gjør babyhåret mykt. Massér en liten mengde sjampo med forsiktige bevegelser og skyll grundig. Vårt produkt har NO MORE TEARS® formelen som innebærer at sjampoen er like mild mot øynene som rent vann.

3c_3.jpg

NATUSAN® Mild Care Face & Hand Soft Wipes

Disse milde, parfymefrie ansikt & hånd våtservietter, er spesielt utviklet for å rengjøre den mest følsomme huden i barnets ansikt. Våtserviettene er like myke som bomull og ekstra skånsomme mot følsom hud.

Vårt produkt har NO MORE TEARS® formelen som innebærer at det er like mildt mot øynene som rent vann.

3d_3.jpg

NATUSAN® Mild Care Powder

Pudder holder babyens hud tørr og glatt. Hell pudderet i hånden og stryk på babyens hud. Unngå kontakt med nese og munn.

300x300x1.jpg

Dokumentert Mild

Vårt Dokumentert mild symbol er din garanti for at NATUSAN® baby produkter er milde og skånsomme. Alle ingrediensene er nøye utvalgt. Alle produktene er klinisk testet og har gjennomgått hudirritasjons- og allergitester.

300x300x2.jpg

NO MORE TEARS®

Vårt symbol NO MORE TEARS® betyr at produktet er like mild mot øynene som rent vann. Dette er ekstra viktig for babyer som ikke har fullt utviklede blunkereflekser og tårekanaler. Produktet har gjennomgått omfattende tester hvor virkningen på øynene sammenlignes med vanlig vann.