Skip to main content
Snøkledde fjell

Norwegian formula

Produktene fra Norwegian Formula  inneholder alle en svært fuktighetsbevarende ingrediens, nemlig glyserin. Glyserin tiltrekker seg fuktighet fra luften og fra kroppens eget reservoar dypt nede i hudlagene, og sørger for at fuktigheten holder seg der den trengs og gir langvarig lindring selv til den tørreste hud.

Norwegian Formula Hand Cream inneholder nesten 40 % glyserin – som er en mye høyere andel enn i tilsvarende produkter. Det er derfor du bare trenger en liten mengde av den konsenterte kremen for å pleie selv de tørreste hender.

hand_cream_concentrated_un_copy_2.png

Norwegian Formula Unscented Hand Cream

Norwegian Formula Unscented Hand Cream

Norwegian Formula Hand Cream er en uparfymert skjønnhetsklassiker i hele Europa. Den innholder om lag 40 % glyserin, noe som gjør at den veldig effektivt lindrer tørrhet og gjenoppretter fuktighetsbalansen – selv under de tøffeste forhold. Det er nok med bare en liten mengde til hver gang, og tuben rekker til mer enn 200 påføringer.

50 ml

BRUK

Brukes daglig. Masseres inn i hendene.

hand_cream_concentrated_copy_1.png

Norwegian Formula Scented Hand Cream

Norwegian Formula Scented Hand Cream

Norwegian Formula Hand Cream er en skjønnhetsklassiker i hele Europa. Den innholder om lag 40 % glyserin, noe som gjør at den veldig effektivt lindrer tørrhet og gjenoppretter fuktighetsbalansen – selv under de røffeste forhold. Det er nok med en liten mengde hver gang, og tuben skal rekke til mer enn 200 påføringer.

50 ml

BRUK

Brukes daglig. Masseres inn i hendene.

fast_absorbing_hand_cream_copy_1.png

Norwegian Formula Fast Absorbing Hand Cream

Norwegian Formula Fast Absorbing Hand Cream

Norwegian Formula Fast Absorbing Hand Cream trekker raskt inn i huden, gir hendene fuktighet og gjør dem myke igjen. Den lette, klebefrie konsistensen trekker dypt inn i huden og gir en umiddelbar følelse av komfort og gjenfukting, uten å kjennes klissete eller å etterlate seg rester.

75 ml.

BRUK

Brukes daglig. Masseres inn i hendene.

Vi vil at du skal føle deg sikker på hvordan vi lager Neutrogenas produkter. Neutrogena følger fullt og helt EU’s forbud mot kosmetisk testing på dyr. Sannheten er, Neutrogena tester ikke produkter på dyr noe sted i verden, utenom en sjelden gang der regjeringen eller lover og regler krever det. Hos Neutrogena vil vi aldri gå på akkord med kvaliteten eller sikkerheten til våre produkter, eller stoppe å lete etter alternativer til dyretesting.