Skip to main content
Snøkledde fjell

Norwegian formula

Produktene fra Norwegian Formula  inneholder alle en svært fuktighetsbevarende ingrediens, nemlig glyserin. Glyserin tiltrekker seg fuktighet fra luften og fra kroppens eget reservoar dypt nede i hudlagene, og sørger for at fuktigheten holder seg der den trengs og gir langvarig lindring selv til den tørreste hud.

Norwegian Formula Hand Cream inneholder nesten 40 % glyserin – som er en mye høyere andel enn i tilsvarende produkter. Det er derfor du bare trenger en liten mengde av den konsenterte kremen for å pleie selv de tørreste hender.

neutrogena_gb_pho_pac1_26723435.png

Norwegian Formula Concentrated Unscented Hand Cream

Norwegian Formula Hand Cream er en uparfymert skjønnhetsklassiker i hele Europa. Den innholder om lag 40 % glyserin, noe som gjør at den veldig effektivt lindrer tørrhet og gjenoppretter fuktighetsbalansen – selv under de tøffeste forhold. Det er nok med bare en liten mengde til hver gang, og tuben rekker til mer enn 200 påføringer.

50 ml

BRUK

Brukes daglig. Masseres inn i hendene.

neutrogena_gb_pho_pac1_26722975.png

Norwegian Formula Concentrated Scented Hand Cream

Norwegian Formula Hand Cream er en skjønnhetsklassiker i hele Europa. Den innholder om lag 40 % glyserin, noe som gjør at den veldig effektivt lindrer tørrhet og gjenoppretter fuktighetsbalansen – selv under de røffeste forhold. Det er nok med en liten mengde hver gang, og tuben skal rekke til mer enn 200 påføringer.

50 ml

BRUK

Brukes daglig. Masseres inn i hendene.

neutrogena_gb_pho_pac1_26842774.png

Norwegian Formula Fast Absorbing Hand Cream

Norwegian Formula Fast Absorbing Hand Cream trekker raskt inn i huden, gir hendene fuktighet og gjør dem myke igjen. Den lette, klebefrie konsistensen trekker dypt inn i huden og gir en umiddelbar følelse av komfort og gjenfukting, uten å kjennes klissete eller å etterlate seg rester.

75 ml.

BRUK

Brukes daglig. Masseres inn i hendene.

Vi vil at du skal føle deg trygg på hvordan produktene fra NEUTROGENA ® blir produsert. Du kan bare gjøre det hvis du har alle fakta. NEUTROGENA ® bryr seg om dyrevelferd og utfører derfor ikke dyreforsøk i forskning eller utvikling av noen av produktene. Dessverre krever noen land fremdeles data om dyreforsøk for å godkjenne nye kosmetiske produkter for salg, og det er grunnen til at vi vil fortsette å gå inn for alternative kosmetiske testmetoder. Hos NEUTROGENA ® er sikkerhet vår første prioritet, og vi tror at produktene våre kan valideres som trygge og effektive uten å gå på bekostning av dyrevelferden.