Skip to main content

KJØP EN FLASKE LISTERINE OG VÆR MED I KONKURRANSE OM REISEGAVEKORT!

DRØMMER DU OM Å REISE TIL EN VARMERE DESTINASJON? NÅ HAR DU SJANSEN TIL Å VINNE ETT AV TRE REISEGAVEKORT TIL EN VERDI AV 15 000 NOK HVER.

HVORDAN DU DELTAR:

 1. Kjøp en valgfri flaske Listerine og ta vare på kvitteringen
 2. Send deretter kodeordet LISTERINE til 2242. Følg så linken du mottar til konkurransens nettside
 3. Last opp et bilde av kvitteringen, beskriv Listerine med ett ord og legg inn ønskede kontaktdetaljer  

Lykke til!

Konkurransen er åpen for personer over 18 år bosatt i Norge. Konkurransen starter 16. april 2018 og avsluttes 16. juni 2018 (”konkurranseperioden”). For å delta i konkurransen kjøper du en valgfri flaske Listerine i Norge innenfor konkurranseperioden. Delta ved å sende en SMS med koden LISTERINE til 2242. Du vil så snarlig motta en SMS med en link til konkurransens nettside. Følg linken og last opp et bilde av kvitteringen, beskriv Listerine med ett ord og legg inn din kontaktinformasjon. Når kampanjeperioden er avsluttet, vil tre vinnere bli valgt basert på innsendt informasjon. Hver vinner vil motta et reisegavekort til en verdi av 15 000 NOK. Du kan delta så mange ganger du ønsker for å øke dine vinnersjanser, men du kan kun vinne én gang. Personlige opplysninger som samles inn til konkurransen, slik som navn og telefonnummer, vil kun bli brukt for å kunne kåre en vinner og vil bli slettet så snart konkurransen er avsluttet. Ved å delta i konkurransen antas det at deltaker har akseptert disse vilkårene.

Besøk https://www.consumerhealthcare.no/Personlig-pleie/listerine/kampanjer/vinnreise for mer informasjon.

Janssen-Cilag AS, Drammensveien 288, 1325 Lysaker, Norge.

Telefonnummer: 24 12 65 10, E-post: [email protected]

 

Konkurransevilkår:

 1. Konkurransen er åpen for personer over 18 år bosatt i Norge, med unntak av ansatte (og deres familie) i Janssen-Cilag AS og tilknyttede selskap, deres enheter og andre profesjonelle aktører tilknyttet denne konkurransen.
 2. Konkurransen er åpen fra 16. april 2018 til 16. juni 2018 (”konkurranseperioden”). Vinnerne vil bli kontaktet etter at konkurranseperioden er avsluttet, senest 25.juni 2018. Det er tillatt å delta i konkurransen flere ganger.
 3. Kjøp av en valgfri flaske Listerine innenfor konkurranseperioden er et vilkår for hver deltakelse i konkurransen. Kvitteringen må tas vare på.
 4. Delta i konkurransen ved å sende kodeordet LISTERINE til 2242. Følg så instruksene i linken til nettsiden for konkurransen. For å kunne bli trukket ut som vinner, må du sende inn bilde av kvitteringen, beskrive Listerine med ett ord og skrive inn ditt fulle navn og telefonnummer.
 5. Når konkurranseperioden er avsluttet, vil tre vinnere bli valgt basert på innsendt informasjon. Kåringen av vinnerne er endelig, og kan ikke bestrides. Vinnerne vil bli kontaktet etter at konkurranseperioden er avsluttet, senest 25. juni 2018. Dersom vi ikke får opprettet kontakt med en eller flere av vinnerne innen to uker etter første forsøk på kontakt vil vinneren(e) bli diskvalifisert fra konkurransen, og ny(e) vinner(e) vil bli trukket.
 6. Premie: I løpet av kampanjeperioden vil tre reisegavekort á 15 000 NOK bli utstedt av reisebyrået Berg-Hansen. Reisegavekortene kan brukes på en reise til en valgfri destinasjon, og er gyldig i ett år fra utstedelsesdatoen. Premien må aksepteres slik som den er, og kan ikke byttes inn mot kontanter. Mat og lommepenger er ikke inkludert, og vinneren er selv ansvarlig for å anskaffe reiseforsikring og se til at den har gyldige reisedokumenter.  
 7. De fulle navnene til medlemmene av jurypanelet er tilgjengelige ved å sende en epost til [email protected]
 8. Arrangøren reserverer seg retten til, etter eget skjønn, å holde tilbake premien dersom de anser en vinner som ukvalifisert, dersom deltakelsen i konkurransen ikke er gyldig eller dersom vinneren ikke oppfyller kravene som er fastsatt i disse konkurransevilkårene. Arrangøren reserverer seg retten til å holde tilbake eller modifisere konkurransen ved uforutsette omstendigheter, eller ved omstendigheter som er utenfor arrangørens kontroll.
 9. Ansvarsfraskrivelse: Janssen-Cilag AS og andre partnere i denne konkurransen tar ikke ansvar for eventuelle skrivefeil eller andre utilsiktede misforståelser.
 10. Hvis, av en eller annen grunn, konkurransen eller premien ikke kan bli gjennomført som planlagt av grunner som er utenfor Janssen-Cilag AS sin kontroll, vil Janssen-Cilag AS reservere seg retten til å, når som helst og uten forvarsel, annullere, terminere eller modifisere hele eller deler av konkurransen.
 11. I den utstrekning loven tillater, vil arrangørene ikke være ansvarlige for konkurransen eller premien, og tar ikke særlig ansvar for deltakelse som er ugyldig på grunn av tekniske problemer utenfor arrangørens kontroll eller problemer angående tilgang til nettsiden.
 12. Alle internett-kostnader og andre kostnader som kan oppstå under deltakelsen av konkurransen, eller ved å vinne konkurransen, er utelukkende deltakerens ansvar.
 13. Personlige opplysninger som sendes inn vil kun bli brukt som konkurransegrunnlag og vil deretter bli slettet. For de som ønsker å stille spørsmål vedrørende konkurransens resultater, vil informasjon om vinnernes navn og postkoder være tilgjengelig gjennom Janssen-Cilag AS. Du kan be om informasjon fra Janssen-Cilag AS i forbindelse med bruken av dine personlige opplysninger, samt be om at feil informasjon endres. Spørsmål om håndtering av personlig informasjon, forespørsler om å endre feil informasjon og informasjon om konkurranseresultatet, skal rettes til administratorene av konkurransen på vegne av Janssen-Cilag AS, Nova Vista AS på [email protected]
 14. Konkurransen og vilkårene er underlagt norsk lov og er underlagt de norske domstolenes eksklusive jurisdiksjon.
 15. Ved å delta i konkurransen antas det at deltaker har akseptert disse vilkårene.
 16. Arrangøren av konkurransen er Janssen-Cilag AS, Drammensveien 288, 0238 Oslo, Norge.