Skip to main content

NATUSAN® Intensive Care

Vår serie NATUSAN® Intensive Care er spesielt utviklet for små barn med tørr hud. Produktene er beriket med naturlige ingredienser og er spesielt utviklet for å gi fuktighet til små barns hud fra første bruk.

5a_3.jpg

NATUSAN® Intensive Care Wash

Mild, flytende babyvask til rengjøring av babyens kropp og hår, beriket med olivenbladsekstrakt, vitamin E og mineral kompleks. Hell noen dråper i badevannet eller direkte på kroppen for å gjøre huden ren uten å tørke den ut. Merket med symbolet NO MORE TEARS® som betyr at vasken er like mild mot øynene som rent vann.

5b_3.jpg

NATUSAN® Intensive Care Baby Oil

Beskyttende og fuktighetsgivende baby olje med aloe vera. Massér babyen forsiktig for å gi fuktighet til huden umiddelbart etter et bad eller når huden føles tørr.

5c_3.jpg

NATUSAN® Intensive Care Lotion

Mild og lett absorberende hudkrem som gir fuktighet til tørr baby hud, beriket med olivenbladekstrakt, vitamin E og viktig mineralkompleks. Brukes for å gjenopprette fuktighet når huden føles tørr. Lag gjerne en rutine for å sjekke barnets hud hver dag, kanskje før sengetid eller ved bleieskift.

5d_3.jpg

NATUSAN® Intensive Care Intense Moisture Cream

En duftfri krem som absorberer raskt og gjenfukter tørr og ru hud umiddelbart og i 24 timer, beriket med olivenbladekstrakt, vitamin E og viktige mineraler.

300x300x1.jpg

Dokumentert Mild

Vårt Dokumentert mild symbol er din garanti for at NATUSAN® baby produkter er milde og skånsomme. Alle ingrediensene er nøye utvalgt. Alle produktene er klinisk testet og har gjennomgått hudirritasjons- og allergitester.

300x300x2.jpg

NO MORE TEARS®

Vårt symbol NO MORE TEARS® betyr at produktet er like mild mot øynene som rent vann. Dette er ekstra viktig for babyer som ikke har fullt utviklede blunkereflekser og tårekanaler. Produktet har gjennomgått omfattende tester hvor virkningen på øynene sammenlignes med vanlig vann.