Skip to main content

NATUSAN® First Touch

2a_4.jpg

NATUSAN® First Touch Bath

Mild, flytende barnesåpe utviklet for nyfødte.

NATUSAN® First Touch Bath er utviklet for skånsom rengjøring av babyens sensitive hud og hår. Med nøye utvalgte ingredienser er den så mild og skånsom at den passer til den første badestunden. Vårt produkt har NO MORE TEARS® formelen som innebærer at barnesåpen er like mild mot øynene som rent vann.

Ideell for daglig bruk. Hell i mens du tapper i vannet til babyens bad. Alternativt, hell en liten mengde på hånden eller svampen for påføring på babyens hud og hår. Skum og skyll.

2b_3.jpg

NATUSAN® First Touch Shampoo

Mild baby sjampoo, utviklet for nyfødte. Gjør babyens hår vått, hell en liten mengde sjampo på hånden, skum forsiktig inn i håret, skyll grundig. Vårt produkt har NO MORE TEARS® formelen som innebærer at sjampoen er like mild mot øynene som rent vann.

2c_2_1.jpg

NATUSAN® First Touch Baby Oil

Beskyttende og fuktighetsgivende babyolje, utviklet for nyfødte. NATUSAN® First Touch Baby Oil skaper en lett beskyttende barriere på huden og passer også perfekt til baby massasje.

natusan_baby_ft_sinkkivoide_75ml_1463x1350_edited.jpg

Natusan® First Touch sinksalge

NATUSAN® First Touch Zinksalva

NATUSAN® First Touch Zinksalva er utviklet for nyfødte og er bra å bruke ved de første tegnene på rød og irritert hud i bleieområdet. Påfør et tynt lag med NATUSAN® First Touch Zinksalva på huden når den er ren og tørr. Hjelper å forebygge irritasjon og rødhet.

2e_3.jpg

NATUSAN® First Touch Extra Sensitive Wipes

NATUSAN® First Touch Extra Sensitive Wipes gir en våtserviett om gangen, med et lokk som er lett å åpne. Disse våtserviettene er utviklet for nyfødte og er egnet til skånsom vask av babyens hud. Våtserviettene er perfekte for bleieskift, men også bra for tørk av hender og ansikt. Vårt produkt har NO MORE TEARS® formelen som betyr at våtservietten er like mild mot øynene som rent vann.

2f_3.jpg

NATUSAN® First Touch Nursing Pads

Hvite ammeinnlegg som absorberer hurtig og holder den følsomme huden din tørr. Innleggene er diskré og utformet for ikke å irritere ømme brystvorter, og materialet lar huden puste. Innleggene har selvklebende tape og kan enkelt festes til BH-en. Inneholder superabsorberende materiale. Vask brystvortene med vann før amming om nødvendig. Det er viktig å bytte innlegget regelmessig.

300x300x1.jpg

Dokumentert Mild

Vårt Dokumentert mild symbol er din garanti for at NATUSAN® baby produkter er milde og skånsomme. Alle ingrediensene er nøye utvalgt. Alle produktene er klinisk testet og har gjennomgått hudirritasjons- og allergitester.

300x300x2.jpg

NO MORE TEARS®

Vårt symbol NO MORE TEARS® betyr at produktet er like mild mot øynene som rent vann. Dette er ekstra viktig for babyer som ikke har fullt utviklede blunkereflekser og tårekanaler. Produktet har gjennomgått omfattende tester hvor virkningen på øynene sammenlignes med vanlig vann.

300x300x3.jpg

Astma-Allergi Danmark

Astma-Allergi Danmark har i oppdrag å forbedre hverdagen til mennesker som lider av astma, allergi, høysnue og eksem. Produkter med deres logo er ment å hjelpe folk som lider av allergi til å minimere risikoen for allergi og til å unngå enkelte ingredienser.

300x300x4.jpg

Svanen

Svanen er det mest brukte miljømerket i Norden. Når du ser dette merket på et produkt, betyr det at ingredienser, forpakning og produksjon har blitt vurdert før produktet er sertifisert.