Skip to main content

NATUSAN® Bedtime

Vår  NATUSAN® 3-stegs leggerutine kombinert med vår bedtime serie, beroliger babyen din i løpet av natten og hjelper med nattesøvn.

4a_2.jpg

NATUSAN® Bedtime Bath

Mild, flytende baby såpe med den avslappende duften NATURAL CALM® for rengjøring av din baby’s hud og hår. Før sengetid, gi babyen din et varmt bad med vår NATUSAN® Bedtime Bath. Massér deretter forsiktig huden med vår NATUSAN® Bedtime Baby Oil. NATUSAN® Bedtime Bath og NATUSAN® Bedtime Baby Oil inneholder NATURAL CALM®, en patentert blanding av avslappende aromaer. NATUSAN® Bedtime Bath har NO MORE TEARS® formulaen som innebærer at den er like mild mot øynene som rent vann.

4b_2.jpg

NATUSAN® Bedtime Shampoo

Mild baby sjampo med lavendel for skånsom rengjøring av babyens hår og hodebunn. Før sengetid, gi babyen et varmt bad med bruk av NATUSAN® Bedtime Bath. Massér en liten mengde sjampo med forsiktige bevegelser og skyll grundig. NATUSAN® Bedtime Shampoo har NO MORE TEARS® formelen som innebærer at den er like mild mot øynene som rent vann.

4c_2.jpg

NATUSAN® Bedtime Baby Oil

Beskyttende og fuktighetsgivende baby olje med den avslappende duften NATURAL CALM®. Masser babyen forsiktig for å gi fuktighet til huden umiddelbart etter et bad eller når huden føles tørr. Før sengetid, gi din baby et varmt bad ved bruk av NATUSAN® Bedtime Bath, massér deretter forsiktig huden med NATUSAN® Bedtime Baby Oil. NATUSAN® Bedtime Bath og NATUSAN® Baby Oil inneholder NATURAL CALM®, en patentert blanding av avslappende aromaer.

300x300x1.jpg

Dokumentert Mild

Vårt Dokumentert mild symbol er din garanti for at NATUSAN® baby produkter er milde og skånsomme. Alle ingrediensene er nøye utvalgt. Alle produktene er klinisk testet og har gjennomgått hudirritasjons- og allergitester.

300x300x2.jpg

NO MORE TEARS®

Vårt symbol NO MORE TEARS® betyr at produktet er like mild mot øynene som rent vann. Dette er ekstra viktig for babyer som ikke har fullt utviklede blunkereflekser og tårekanaler. Produktet har gjennomgått omfattende tester hvor virkningen på øynene sammenlignes med vanlig vann.